Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

16.06.2014 08:51

Jakiej soli używacie do przygotowywania ogórków małosolnych?

Odpowiedzi (43)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

16.06.2014 20:14

zawsze daję sól kamienną

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

16.06.2014 21:26

sól kamienną niejodowaną

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

16.06.2014 21:51

W moim domu jest tylko gruboziarnista sól morska i takiej używam do wszystkiego. Jeśli potrawa tego wymaga, to mielę.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.06.2014 21:52

sól kamienna

Iwusia

Zadanych pytań: 242

16.06.2014 23:30

używam soli kamiennej

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.06.2014 07:34

ja używam kamienną

David

Zadanych pytań: 12

17.06.2014 14:46

używam zwykłą sól kuchenną

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

17.06.2014 17:05

sól do tego celu przeznaczoną, do przetworów , nie polecam zwykłej soli kuchennej , jodowanej

alaaa

Zadanych pytań: 201

17.06.2014 20:33

sól kamienną niejodowaną

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

17.06.2014 21:53

Zazwyczaj kamienną, ale jak akurat nie mam, to i zwykła się nada.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak