Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

16.06.2014 08:51

Jakiej soli używacie do przygotowywania ogórków małosolnych?

Odpowiedzi (43)

dodi

Zadanych pytań: 256

16.06.2014 13:12

kamiennej używam

anoosia

Zadanych pytań: 246

16.06.2014 13:38

zwykłą, drobną sól

migotka28

Zadanych pytań: 20

16.06.2014 14:53

do przetworów na zime dodaję grubą sól kamienną

ada.la

Zadanych pytań: 39

16.06.2014 14:54

dodaję taką jaką mam w kuchni

Lidzia

Zadanych pytań: 21

16.06.2014 15:19

Po prostu daję taką sól jaką mam w domu.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

16.06.2014 15:40

Kamienną bez dodatków :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

16.06.2014 16:00

najzwyklejszą,drobną sól dodaje do małosolnych

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

16.06.2014 17:13

zazwyczaj kamienną niejodowaną

kasienka23

Zadanych pytań: 512

16.06.2014 17:55

sól kamienną nie jodowaną

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

16.06.2014 18:59

używam soli kamiennej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak