Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pestka

Zadanych pytań: 424

16.06.2014 08:51

Jakiej soli używacie do przygotowywania ogórków małosolnych?

Odpowiedzi (43)

pycholka

Zadanych pytań: 78

16.06.2014 11:32

Sól kamienną, ewentualnie zwykłą

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

16.06.2014 11:38

najczęściej grubą kamienną ale zdarz się że zwykłą też

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.06.2014 11:40

najczęściej sól kamienną

asiczekz

Zadanych pytań: 6

16.06.2014 11:43

takiej jaką używam na codzień

Laila2786

Zadanych pytań: 74

16.06.2014 11:55

zwykłą sól jodowaną

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

16.06.2014 12:05

Ja używam tę najzwyklejszą, jodowaną

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

16.06.2014 12:15

Gruba, kamienna

Marta1986

Zadanych pytań: 859

16.06.2014 12:36

soli kamiennej

Janina

Zadanych pytań: 159

16.06.2014 12:43

Na bieżące zużycie używam taką jaką używam w kuchni, natomiast na przetwory zimowe używam soli gubej kamiennej ;)

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

16.06.2014 13:09

Kamiennej, jak większość :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak