Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

26.02.2014 14:23

Jeśli robicie jakieś danie z pieczarkami, zużywacie trzonki też czy tylko kapelusze, a ogonki wyrzucacie ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

26.02.2014 14:31

wykorzystuje cale pieczarki, nic nie wyrzucam

Alex_M

Zadanych pytań: 119

26.02.2014 14:37

używam całych pieczarek, w mojej kuchni nic nie wolno wyrzucać ;)

Janina

Zadanych pytań: 159

26.02.2014 14:47

Wszystko obieram i wszystko zużywam;)

Odpowiedzi (52)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

26.02.2014 14:26

Zużywam trzonki, tylko kroję drobniej, nie lubię marnować jedzenia.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.02.2014 14:27

Zużywam wszystko jak leci :)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

26.02.2014 14:28

wykorzystujemy całe pieczarki,nózki też

Renata9

Zadanych pytań: 329

26.02.2014 14:28

staram się wszystko wykorzystać

Renata22

Zadanych pytań: 672

26.02.2014 14:30

zużywam całe;)

brioszka

Zadanych pytań: 26

26.02.2014 14:31

zależy jak wyglądają :) ale zazwyczaj wszystko idzie w ruch ;)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

26.02.2014 14:34

używam całą pieczarkę :)nie wyrzucam trzonków:)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

26.02.2014 14:34

zawsze żużywam całość

Ankha

Zadanych pytań: 112

26.02.2014 14:35

Jeśli są ładne jasne to idą do gotowania całe ze skórką i korzonkami.

Tahitha

Zadanych pytań: 350

26.02.2014 14:36

Ja także zużywam całą pieczarkę. Nic nie wyrzucam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak