Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

26.02.2014 14:23

Jeśli robicie jakieś danie z pieczarkami, zużywacie trzonki też czy tylko kapelusze, a ogonki wyrzucacie ?

Odpowiedzi (52)

matesko

Zadanych pytań: 14

26.02.2014 14:39

ogonki też są dobre więc nie wiem dlaczego miałabym wyrzucać

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.02.2014 14:40

ja je wykorzystuję

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.02.2014 14:41

trzonki też zużywam

migotka28

Zadanych pytań: 20

26.02.2014 14:47

zużywam całe pieczarki i nic nie wyrzucam

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

26.02.2014 14:48

ogonki sa tak samo dobre jak kapelusze,niczego nie wyrzucam

Beatris

Zadanych pytań: 43

26.02.2014 14:50

Trzonki też wykorzystuję. Są twardsze, ale też smaczne.

pestka

Zadanych pytań: 424

26.02.2014 14:54

wykorzystuje całe pieczarki, nic nie wyrzucam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

26.02.2014 15:01

Wszystko zurzywam ,,nic nie wyrzucam

kasiaw

Zadanych pytań: 470

26.02.2014 15:12

zużywam całe pieczarki wraz z trzonkiem

sara1

Zadanych pytań: 478

26.02.2014 15:16

WYKORZYSTUJĘ CAŁE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak