Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

26.02.2014 14:23

Jeśli robicie jakieś danie z pieczarkami, zużywacie trzonki też czy tylko kapelusze, a ogonki wyrzucacie ?

Odpowiedzi (52)

anusq18

Zadanych pytań: 2

26.02.2014 18:54

zawsze wykorzystuje całe pieczarki

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

26.02.2014 19:19

wykorzystuję całość

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

26.02.2014 19:22

Ja używam całych i trzonki bardzo lubie :) nie widzę powodu żeby je wyrzucać.

ao_12

Zadanych pytań: 38

26.02.2014 19:37

wykorzystuję całość

kasienka23

Zadanych pytań: 512

26.02.2014 19:40

używam całe pieczarki

adam1f

Zadanych pytań: 1439

26.02.2014 19:54

używam całe pieczarki

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

26.02.2014 20:38

najczęściej robię sos- używam całe pieczarki

kosmitka

Zadanych pytań: 1

26.02.2014 20:44

Zuzywam cale pieczarki najlepiej smakuja mi na pizzy czy w sosie ze smietany kurczaka pieczarek odrobiny czosnku galki warzywka super sos do makaronu mozna dac odrobine cebuli,....polecam

eMMe

Zadanych pytań: 177

26.02.2014 21:10

Ja używam całych pieczarek

Barbara13

Zadanych pytań: 21

26.02.2014 21:40

bardzo nie lubię wyrzucać cokolwiek z żywności i pieczarki używam całe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak