Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

26.02.2014 14:23

Jeśli robicie jakieś danie z pieczarkami, zużywacie trzonki też czy tylko kapelusze, a ogonki wyrzucacie ?

Odpowiedzi (52)

Klausia

Zadanych pytań: 251

26.02.2014 16:46

zawsze używam całych pieczarek, po co marnować :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

26.02.2014 16:56

Nie,korzonków nie wyrzucam,zresztą z grzybów leśnych tez nie wyrzucam,a to przecież grzyby i jedne i drugie:)

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

26.02.2014 17:06

wykorzystuję wszystko

malaczarna23

Zadanych pytań: 616

26.02.2014 17:28

dodaję i kapelusze i nóżki

Lidzia

Zadanych pytań: 21

26.02.2014 17:46

Wszystko zużywam, nic nie marnuję.

pajbek

Zadanych pytań: 257

26.02.2014 17:49

Obieram i kroję jak leci :-)

Jusiaa

Zadanych pytań: 2

26.02.2014 17:51

Używam całych pieczarek.

mufinka79

Zadanych pytań: 303

26.02.2014 18:17

Ja używam zawsze całych pieczarek, a nawet jeżeli robię faszerowane kapelusze to trzonki siekam do farszu :) Szkoda wyrzucać tyle w nich smaku i dobroci :)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

26.02.2014 18:18

Używam całe. Mój znajomy wyrzuca trzonki, bo są wg. niego nie dobre ;p Mi smakuje wszystko ;)

patryska76

Zadanych pytań: 24

26.02.2014 18:46

Staram się podczas gotowania wyrzucać jak najmniej produktów, więc ogonki też zużywam, z tym tylko, że drobno je siekam ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak