Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

08.07.2014 16:55

Jeśli smażymy kurki , to tylko na maśle .Solimy je dopiero na koniec smażenia , ponieważ gdy posolimy wcześniej , wytworzy się sok i utrudni nam to ich usmażenie.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Gracer

Zadanych pytań: 124

08.07.2014 21:33

Świetna rada, warta zapamiętania

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

09.07.2014 23:28

Cenna rada, też tak robię

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.07.2014 10:09

zawsze smażę na maśle klarowanym, bo są o wiele lepsze

Odpowiedzi (33)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.07.2014 17:22

Tak, to prawda ja robię dokładnie tak jaki piszesz .

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.07.2014 17:25

też tak robię smażę na masełku i nie solę na początku;)

Janina

Zadanych pytań: 159

08.07.2014 17:38

Stosuję tę zasadę do wszystkich grzybów;)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

08.07.2014 18:11

zgadzam sie z tobą

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

08.07.2014 18:29

tak samo jak i z innymi grzybami

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.07.2014 18:39

najczęściej tak właśnie smażę grzyby

stokrotka

Zadanych pytań: 120

08.07.2014 18:45

tak popieram, jest to prawidłowy sposób przygotowania

Renata9

Zadanych pytań: 329

08.07.2014 18:53

dziękuję za cenną radę

karolina1869

Zadanych pytań: 594

08.07.2014 19:01

bardzo cenna rada dla mnie

pestka

Zadanych pytań: 424

08.07.2014 19:28

tak właśnie robię i często na maśle klarowanym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak