Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

08.07.2014 16:55

Jeśli smażymy kurki , to tylko na maśle .Solimy je dopiero na koniec smażenia , ponieważ gdy posolimy wcześniej , wytworzy się sok i utrudni nam to ich usmażenie.

Odpowiedzi (33)

ada.la

Zadanych pytań: 39

08.07.2014 22:32

ciekawa rada

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

09.07.2014 00:09

Cenna rada, też tak robię i są pyszne.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

09.07.2014 06:49

uwielbiam kurki,ale niestety u mnie jakoś jest ich deficyt w lesie,ale jak każde grzyby solę je na końcu smażenia:)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

09.07.2014 07:36

dobrze widzieć

Ania84

Zadanych pytań: 67

09.07.2014 08:35

dziękuję za radę, kurki są pyszne

Jodaj

Zadanych pytań: 382

09.07.2014 11:11

robię identycznie :)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

09.07.2014 13:26

dobra rada :-)

Seba

Zadanych pytań: 1313

09.07.2014 16:28

Robię dokładnie tak samo

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

10.07.2014 07:48

dzięki za radę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.07.2014 09:51

też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak