Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

08.07.2014 16:55

Jeśli smażymy kurki , to tylko na maśle .Solimy je dopiero na koniec smażenia , ponieważ gdy posolimy wcześniej , wytworzy się sok i utrudni nam to ich usmażenie.

Odpowiedzi (33)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

10.07.2014 12:47

też smażę kurki na maśle albo smalcu

ZEWA

Zadanych pytań: 190

10.07.2014 14:32

Co do soli to wszystkie grzyby soli się później bo tak jak piszesz podchodzą sokiem z nich. A co do masła to tak, kureczki pyszne na maśle :)

stan2401

Zadanych pytań: 0

10.07.2014 15:20

dobra rada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak