Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

08.07.2014 16:55

Jeśli smażymy kurki , to tylko na maśle .Solimy je dopiero na koniec smażenia , ponieważ gdy posolimy wcześniej , wytworzy się sok i utrudni nam to ich usmażenie.

Odpowiedzi (33)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

08.07.2014 19:47

dobra rada, dziękuję

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

08.07.2014 19:47

potwierdzam :)

halina17

Zadanych pytań: 271

08.07.2014 20:10

Najlepiej smażyć kurki na sklarowanym maśle i krótko , bo czym dłużej smażymy to są twardsze.

irenka

Zadanych pytań: 888

08.07.2014 20:18

dziękuję za radę

Konczi

Zadanych pytań: 632

08.07.2014 20:20

Uwielbiam takie kurki - pycha !

Czyki

Zadanych pytań: 72

08.07.2014 20:29

Smaczna_B dziękuję za cenną radę :):)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

08.07.2014 20:47

zawsze stosuje ten sposób przygotowywania kurek

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.07.2014 20:55

ja kazde grzybki solę pod koniec smażenia

Mira85

Zadanych pytań: 90

08.07.2014 21:31

dobra rada, nabrałam ochoty na te kurki

noninka77

Zadanych pytań: 33

08.07.2014 21:37

Dziękuję za dobrą radę:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak