Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

darekkk

Zadanych pytań: 6

16.12.2015 19:09

Karpia robicie smażonego czy w galarecie na wigilię?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.12.2015 10:14

ja robię smażonego w galarecie czasami też ale nie na wigilię ale na dzień świąteczny

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

17.12.2015 16:40

u nas co roku smażony, mniam

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.12.2015 21:19

Karp smażony.

Odpowiedzi (64)

irenka

Zadanych pytań: 888

16.12.2015 19:10

ja robię w galarecie,uwielbiam

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

16.12.2015 19:12

smażonego zawsze

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.12.2015 19:12

Zawsze mam karpia smażonego a jak czas pozwoli to i w galarecie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.12.2015 19:16

Ryb w galarecie nie robię, bo mi to nie smakuje. Nie kupuję karpia (smak mięsa i dużo ości), tylko 2 inne gatunki ryb do smażenia-kostka, lub podłużne płaty. Robię rybę po grecku.

Renata9

Zadanych pytań: 329

16.12.2015 19:16

Zazwyczaj robię smażonego, rzadziej w galarecie

misia123410

Zadanych pytań: 22

16.12.2015 19:18

u nas w galarecie i smazony:)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

16.12.2015 19:27

u nas będzie raczej w galarecie ;)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

16.12.2015 19:34

U teściów i rodziców zawsze jemy smażonego :)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

16.12.2015 20:02

Jeśli już to smażonego!

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

16.12.2015 20:37

Zawsze karpia smażonego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak