Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

darekkk

Zadanych pytań: 6

16.12.2015 19:09

Karpia robicie smażonego czy w galarecie na wigilię?

Odpowiedzi (64)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

16.12.2015 23:14

Karpia zawsze smażę w panierce

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

16.12.2015 23:45

Nie robię karpia w galarecie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

17.12.2015 00:29

Ciekawe ile procent ludzi kupuje karpia, by go smażyć, czy robić w galarecie ?

Maridka19

Zadanych pytań: 59

17.12.2015 05:50

U mnie Wigilię zawsze smażony karp :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.12.2015 07:36

ja robię smażonego

Ela15

Zadanych pytań: 1414

17.12.2015 07:44

w obu wersjach:)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

17.12.2015 08:10

robię smażonego

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

17.12.2015 08:25

W tym roku tylko w galarecie karp

Poison1988

Zadanych pytań: 188

17.12.2015 08:31

u mnie koniecznie smażony karpik :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

17.12.2015 09:27

od zawsze smażonego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak