Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

darekkk

Zadanych pytań: 6

16.12.2015 19:09

Karpia robicie smażonego czy w galarecie na wigilię?

Odpowiedzi (64)

ania2610

Zadanych pytań: 4

17.12.2015 11:37

Robię karpia po królewsku, najpierw lekko obsmażam w mące, potem przekładam do naczynia żaroodpornego, dodaję rodzynki, suszone morele, śliwki i zapiekam pod przykryciem do miękkości. Przejdzie takimi zapachami i ma zupełnie inny smak - pycha! :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

17.12.2015 11:56

Karpia nie lubimy, inne ryby najczęściej piekę

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.12.2015 12:27

Teraz, to tylko smażę wyfiletowanego karpia, wcześniej robiłam w galarecie z rodzynkami.

Futka

Zadanych pytań: 2

17.12.2015 13:09

Ja nie przygotowuję karpia. Wybieram inne ryby. W tym roku planuję przygotować łososia w sosie śmietanowym i rybę po grecku :)

Damiano

Zadanych pytań: 0

17.12.2015 14:56

zawsze smażonego

joannaa24

Zadanych pytań: 0

17.12.2015 15:06

Zawsze robimy smażonego

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

17.12.2015 15:06

wolę smażonego,ale w galarecie też nie odmówię :)

Aneta41

Zadanych pytań: 74

17.12.2015 15:22

Ja smażę, a następnie piekę w piekarniku.

Benita

Zadanych pytań: 1

17.12.2015 15:38

Robię smażonego karpia

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

17.12.2015 16:16

tylko w wersji smażonej ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak