Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

darekkk

Zadanych pytań: 6

16.12.2015 19:09

Karpia robicie smażonego czy w galarecie na wigilię?

Odpowiedzi (64)

ilka01

Zadanych pytań: 6

17.12.2015 09:46

u mnie będzie smażony

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

17.12.2015 09:48

na Wigilię karp smażony

Madzai

Zadanych pytań: 7

17.12.2015 10:02

I smażonego i w galarecie :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.12.2015 10:10

smazonego w galarecie bardzo lubię ale w tym roku nie robię

Habibi

Zadanych pytań: 690

17.12.2015 10:32

Zawsze jest u nas duża ilość karpia w dzwonkach smażonego i w galarecie - a jak czas pozwoli to są też pulpety z karpia w galarecie albo karpp faszerowany.

Beatris

Zadanych pytań: 43

17.12.2015 10:50

Nie będziemy mieć karpia, nie lubimy tej ryby...

kuchcik89

Zadanych pytań: 1

17.12.2015 10:58

rzadko robimy teraz karpia, to tradycja, ale teraz wszyscy są wygodni i nie wolą na wigilię filety, zeby ości nie było :) ale jak robimy to smażonego :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

17.12.2015 11:05

U mnie będzie ryba smażona i w galarecie :)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

17.12.2015 11:15

smażony ale czasem też w galarecie

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

17.12.2015 11:33

U mnie jest zawsze na świeżo smażony i taki po grecku. W galarecie nawet nie wiem jak wygląda ani jak smakuje, może kiedyś zrobię w taki sposób ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak