Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

14.02.2016 23:11

Lubię ciasta z kokosem , często piekę placki jako wstawki kokosowe i moje pytanie jest następujące : jakiego kokosu wolicie użyć- wiórek drobnych , czy wiórek grubszych?

Odpowiedzi (59)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

15.02.2016 08:24

lepsze są drobne

ben-ka

Zadanych pytań: 459

15.02.2016 08:47

Jakie kupię, takie używam , a że używam dość rzadko, to dla mnie bez różnicy:)

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.02.2016 09:08

ja wolę używać grubsze beza się tak nie zbija ;)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

15.02.2016 09:16

Najczęściej wykorzystuję wiórki drobne.

dom-agi

Zadanych pytań: 2

15.02.2016 09:24

Najczęściej wykorzystuję wiórki drobne, ale do ozdabiania wolę grubsze :)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

15.02.2016 09:24

zwykle używam tych drobnych

Wacław

Zadanych pytań: 1269

15.02.2016 09:42

lubię desery z każdymi wiórkami kokosowymi

joannaa24

Zadanych pytań: 0

15.02.2016 10:24

Staram się wybierać ten drobniejszy kokos, lepiej mi się z niego robi wypieki ;)

pestka

Zadanych pytań: 424

15.02.2016 10:34

lubię wiórki grubsze ale ponieważ rodzina woli drobniejsze , takich używam częściej

Futka

Zadanych pytań: 2

15.02.2016 10:36

Ja wolę drobniejsze wiórki w ciasteczkach, a do ciast używam tych większych :) Ale obie wersje są pyszne :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak