Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

14.02.2016 23:11

Lubię ciasta z kokosem , często piekę placki jako wstawki kokosowe i moje pytanie jest następujące : jakiego kokosu wolicie użyć- wiórek drobnych , czy wiórek grubszych?

Odpowiedzi (59)

Jastinka

Zadanych pytań: 229

15.02.2016 10:56

ja wole używać grubszych wiórek

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

15.02.2016 11:01

wolę drobniejszy d kremów czy do ciasta,a na ozdabianie ciasta wolę ten grubszy

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

15.02.2016 11:14

ja wolę drobniejsze

Mniam

Zadanych pytań: 87

15.02.2016 11:48

Wolę drobniejsze, bo lepiej się gryzie :)

Ela427

Zadanych pytań: 12

15.02.2016 12:24

używam zarówno wiórek grubych jak drobnych :)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

15.02.2016 12:33

używam jakie mam w domu

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.02.2016 12:45

wole drobniejsze wiórki

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

15.02.2016 13:26

ja równiez wolę drobne wiórki

halina17

Zadanych pytań: 271

15.02.2016 13:39

Używam drobne i grubsze wiórka kokosowe.

dodi

Zadanych pytań: 256

15.02.2016 14:27

ja również używam takich jakie w danym momencie mam w domu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak