Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

14.02.2016 23:11

Lubię ciasta z kokosem , często piekę placki jako wstawki kokosowe i moje pytanie jest następujące : jakiego kokosu wolicie użyć- wiórek drobnych , czy wiórek grubszych?

Odpowiedzi (59)

ttrytka

Zadanych pytań: 22

15.02.2016 21:02

drobne moim zdaniem sa lesze

misia123410

Zadanych pytań: 22

15.02.2016 22:03

drobniejsze wiórki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

15.02.2016 23:10

Zawsze używam drobnych wiórek.

norweska20

Zadanych pytań: 400

15.02.2016 23:16

do ciast wolę grube

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

16.02.2016 12:38

Drobne lepiej się wkomponują i nie wchodzą w zęby ;)

Damiano

Zadanych pytań: 0

16.02.2016 12:42

do ozdoby daję gruby kokos a do ciasta drobny

wyattearp

Zadanych pytań: 102

16.02.2016 13:49

wiórki robię sama i zdecydowanie wolę grubsze

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

16.02.2016 14:32

Preferuję grubsze wiórki.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

16.02.2016 16:30

wolę drobne używać a grubsze do posypania jako dekoracja

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

16.02.2016 16:50

Nawet nie zwracam na to uwagi. Wszystkie lubię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak