Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

14.02.2016 23:11

Lubię ciasta z kokosem , często piekę placki jako wstawki kokosowe i moje pytanie jest następujące : jakiego kokosu wolicie użyć- wiórek drobnych , czy wiórek grubszych?

Odpowiedzi (59)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.02.2016 14:28

zazwyczaj używam drobne ale wolę grubsze tylko rzadko je trafiam w sklepie

Motorek

Zadanych pytań: 1446

15.02.2016 14:52

przeważnie używam drobnego

Habibi

Zadanych pytań: 690

15.02.2016 15:26

drobne jako dodatek do kremów i wypieków, a grubsze do dekoracji

Maridka19

Zadanych pytań: 59

15.02.2016 15:26

ja używam drobnego kokosu

Marta1986

Zadanych pytań: 859

15.02.2016 17:33

uzywam drobnych wiórek

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

15.02.2016 19:13

ja także częściej używam drobnych niż grubych

ada.la

Zadanych pytań: 39

15.02.2016 19:16

zawsze używam drobnych wiórek

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

15.02.2016 19:54

raczej wolę drobne wiórki

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

15.02.2016 20:07

wolę drobniejsze wiórki

gregor#

Zadanych pytań: 3

15.02.2016 21:00

Używam grubych wiórek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak