Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

13.05.2017 09:02

Mam pytanie co do bezy , jak robicie beze czy wkładacie do nagrzanego piekarnika ? Chciałabym całkowicie białą beze jak to zrobić. bo mi zawsze wychodzi o takim leciutko brązowym.

Odpowiedzi (35)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

14.05.2017 18:33

dobre sposoby podajecie, skorzystam tez

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

15.05.2017 22:10

Mi zawsze wychodzi rumiana, nawet w niskiej temperaturze.

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

16.05.2017 08:21

Dobry pomysł z nakryciem bezy. Następnym razem spróbuje nakryć beze z góry folią po jakiejś chwili suszenia ,zobaczymy. ;)

ilka01

Zadanych pytań: 6

19.05.2017 11:25

wkładam do nagrzanego

Klausia

Zadanych pytań: 251

01.06.2017 21:13

Do nagrzanego wkładam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak