Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

07.01.2014 09:51

mięso przygotowujecie na patelni czy w brytfannie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.01.2014 09:57

na patelni lub w piekarniku w rękawie

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

07.01.2014 10:51

opiekam w na patelni i przekładam do piekarnika w naczyniu żaroodpornym:)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

07.01.2014 11:12

w piekarniku

Odpowiedzi (36)

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

07.01.2014 09:52

ja w brytfannie

Magula

Zadanych pytań: 556

07.01.2014 09:53

częściej na patelni

Konczi

Zadanych pytań: 632

07.01.2014 09:54

Zależny jakie najbardziej lubię z piekarnika z naczynia

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

07.01.2014 09:56

w brytfannie

berys18

Zadanych pytań: 1434

07.01.2014 09:56

rożnie, ale najczęściej na głębokiej patelni

Malinka

Zadanych pytań: 302

07.01.2014 10:00

Na patelni, w naczyniu żaroodpornym lub w rękawie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

07.01.2014 10:01

Różnie. Zależy jakie mięso.

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.01.2014 10:01

róznie ale najczęsciej w brytfannie albo w piekarniku

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

07.01.2014 10:04

To zależy jakie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

07.01.2014 10:05

zależy jakie, częściej jednak mięso piekę niż smażę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak