Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

07.01.2014 09:51

mięso przygotowujecie na patelni czy w brytfannie?

Odpowiedzi (36)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

07.01.2014 11:01

na patelni albo w naczyniu w piekarniku

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.01.2014 11:19

w brytfannie, ale na patelni też

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

07.01.2014 11:36

to zależy jakie, ale częściej na brytfannie

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.01.2014 11:39

najczęściej na patelni lub w naczyniu żaroodpornym

irenka

Zadanych pytań: 888

07.01.2014 12:04

zależy jakie i ile mięsa,ale najczęściej na patelni

pestka

Zadanych pytań: 424

07.01.2014 13:12

w zależności od ilości mięsa i potrzeb raz na patelni raz w brytfannie

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.01.2014 13:19

najczęściej na patelni

Barbara777

Zadanych pytań: 38

07.01.2014 13:30

to zależy od potrawy;) różnie

iwi

Zadanych pytań: 115

07.01.2014 14:09

Zależy od rodzaju potrawy

nogawkuchni

Zadanych pytań: 217

07.01.2014 15:30

Czasami na patelni,czasami w brytfannie,a raczej w naczyniu żaroodpornym, w piekarniku,różnie,zależy co planuję zrobić,jakie mam mięso,jaką potrawę planuję przyrządzić,nie ma na to zasady.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak