Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

07.01.2014 09:51

mięso przygotowujecie na patelni czy w brytfannie?

Odpowiedzi (36)

Iwona32

Zadanych pytań: 103

07.01.2014 10:08

ja piekę nie lubię zbytnio tłuszczu:)

aniagdz

Zadanych pytań: 5

07.01.2014 10:11

zależy jakie mięso, często w żaroodpornym:)

malina

Zadanych pytań: 4

07.01.2014 10:14

zależy ile mam tego mięsa , raz na patelni raz w brytfannie

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

07.01.2014 10:17

różnie z tym bywa.

norweska20

Zadanych pytań: 400

07.01.2014 10:18

w zależności od potrzeb i tak i tak

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

07.01.2014 10:26

mam głęboka patelnie,taki rondel i w tym piekę mięso

Beatris

Zadanych pytań: 43

07.01.2014 10:26

Smażone na patelni, duszone w brytfannie...

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

07.01.2014 10:28

Robię na głębokiej patelni :)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

07.01.2014 10:36

najczęściej na patelni

sanielcia

Zadanych pytań: 34

07.01.2014 10:58

na patelni lub w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak