Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

07.01.2014 09:51

mięso przygotowujecie na patelni czy w brytfannie?

Odpowiedzi (36)

Marlenka.S

Zadanych pytań: 70

07.01.2014 15:47

bardzo różnie, czasami na patelni a czasami w brytfannie

Monia

Zadanych pytań: 7

07.01.2014 16:02

Na patelni lub w woku :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

07.01.2014 19:17

i w brytfance i na patelni, na patelni schabowe, mielone, roladki, mięso gotowane wcześniej w zupie, w brytfance mięso do drugiego dania królika, drobiowe - porcjowane nie w całości

eMMe

Zadanych pytań: 177

07.01.2014 21:01

Raczej na patelni,lub pieczone

gosia561

Zadanych pytań: 1389

13.10.2014 18:29

częściej na patelni

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

13.10.2014 18:47

i tak i tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak