Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

23.06.2015 12:45

Moi drodzy, czy jak nadziewacie makaron rurki tzw caneloni, gotujecie je wcześniej jak np. lasanie, takie miękkie chyba ciezko nadziać, jakie macie doświadczenia ?

Odpowiedzi (44)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

23.06.2015 14:16

Nadziewałam surowe rurki, zalewałam sosem. Podczas pieczenia makaron zmięknie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

23.06.2015 14:27

Nigdy nie gotuję, nadziewam suche, polewam sosem i do piekarnika.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.06.2015 14:38

Też nie gotuję , nadziewam i wkładam do piekarnika

paula191919

Zadanych pytań: 54

23.06.2015 14:46

Tylko sparzam i surowym mięsem nadziewamy :)))

Konczi

Zadanych pytań: 632

23.06.2015 14:56

robiłam i na surowym i na podgotowanym, rzeczywiście ugotowane rurki trudniej nadziać i wolę na surowo je nadziewać

Anna133

Zadanych pytań: 143

23.06.2015 14:59

super, tak zrobiłam, i się pieką ;) dzięki za pomoc :*

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

23.06.2015 15:26

ja nadziewam suchy makaron a potem zalewam sosem, za pierwszym razem makaron podgotowałam i to była porażka

Gracer

Zadanych pytań: 124

23.06.2015 15:47

zawsze suchy makaron nadziewam

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

23.06.2015 16:00

Suchy makaron , on i tak zmięknie podczas pieczenia, gdy go zalejemy sosem.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

23.06.2015 16:40

Najlepiej ładować na surowo :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak