Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

23.06.2015 12:45

Moi drodzy, czy jak nadziewacie makaron rurki tzw caneloni, gotujecie je wcześniej jak np. lasanie, takie miękkie chyba ciezko nadziać, jakie macie doświadczenia ?

Odpowiedzi (44)

mysza75

Zadanych pytań: 96

23.06.2015 17:01

nadziewam nie gotowane rurki, w sosie fajnie zmiękną

Malinka

Zadanych pytań: 302

23.06.2015 17:38

Ja robiłam akurat w sobotę :) Surowe rurki nadziewałam mięsem z kukurydzą, poukładałam w naczyniu żaroodpornym i zalałam pomidorowym sosem. Piekłam ok. 35 min. i były idealne!

molanka

Zadanych pytań: 14

23.06.2015 17:39

łatwiej nadziać niegotowane rurki

pestka

Zadanych pytań: 424

23.06.2015 17:52

nadziewam suche , nie gotowane rurki , bo tak jest łatwiej - a potem zalewam duża ilością sosu

Natalija

Zadanych pytań: 0

23.06.2015 18:16

zawsze nadziewam suchy makaron

halina17

Zadanych pytań: 271

23.06.2015 18:36

Nadziewam suchy makaron i zalewam sosem i zapiekam w piekarniku.

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

23.06.2015 18:37

nadziewam je surowym mięsem, rurki parze kilka sekund we wrzątku

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

23.06.2015 18:39

nadziewam surowy makaron nie gotowany

justynkag

Zadanych pytań: 45

23.06.2015 21:07

Zawsze nadziewam nieugotowane i jest w porządku

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

23.06.2015 22:11

Też nadziewam surowy i robię więcej sosu wtedy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak