Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

23.06.2015 12:45

Moi drodzy, czy jak nadziewacie makaron rurki tzw caneloni, gotujecie je wcześniej jak np. lasanie, takie miękkie chyba ciezko nadziać, jakie macie doświadczenia ?

Odpowiedzi (44)

Klausia

Zadanych pytań: 251

23.06.2015 22:18

Suche tylko warto nie robić gęstego sosu.

misia53

Zadanych pytań: 339

23.06.2015 23:36

suchy makaron trzeba napychać i jak wspomniała Klausia warto zrobić rzadszy sos

Mniam

Zadanych pytań: 87

24.06.2015 07:01

Też kiedyś sobie obgotowałam i ciężko było włożyć nadzienie, ale się jakoś udało.

Magdalena Rysińska

Zadanych pytań: 9

24.06.2015 07:20

Canneloni nie gotuję, nadziewam surowe. Bardzo łatwo jest pomóc sobie łyżeczką.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.06.2015 07:31

ja nie gotuję makaronu

Futka

Zadanych pytań: 2

24.06.2015 08:21

Ja także zawsze nadziewam suchy makaron :)

Maridka19

Zadanych pytań: 59

24.06.2015 09:27

Ja tez nadziewam suchy makaron :)

inka2012

Zadanych pytań: 3

24.06.2015 09:58

nie gotuję go przed nadzianiem

Benita

Zadanych pytań: 1

24.06.2015 11:20

Zawsze nadziewam surowy makaron

Damiano

Zadanych pytań: 0

24.06.2015 13:56

zawsze nadziewam surowy, bo jest łatwiej niż gotowany

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak