Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.06.2016 19:19

Moje pytanie może głupie ale z życia wzięte. Jak długo pieczecie lub smażycie polędwicę, filety z kaczki itp - nie chodzi mi o dokładny czas ale o efekt wizualny. Tradycyjne mięso w w/w przypadkach powinno być różowe w środku ale kiedy podaję takie mięso to słyszę od większości domowników, że surowizny jeść nie będą. A jak jest u Was ? Wszyscy jedzą mięso czerwone w środku czy też mają obiekcje ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

15.06.2016 21:25

Lubimy wysmażone mięso

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

15.06.2016 22:43

U nas musi być wysmażone, innego by nie zjedli

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

13.06.2016 16:30

U mnie mięso musi być dobrze wysmażone, innego nie zjemy.

Odpowiedzi (31)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

12.06.2016 20:26

piekę , smażę tak długo aż jest kruche i miękkie , pomimo iż wiem że jest przeciągnięte :) a dlatego iż surowizny nie lubimy :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

12.06.2016 20:42

u mnie mięso jest wysmażone lub wypieczone, nie jest różowe w środku,

pestka

Zadanych pytań: 424

12.06.2016 20:49

nie lubimy surowego mięsa, więc smażę , piekę lub duszę do czasu aż mięso będzie miękkie i kruche

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

12.06.2016 20:54

Nie lubimy surowego więc musi być dobrze wyważone

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

12.06.2016 21:11

Ja nie lubię krwistego mięsa i zawsze robię dobrze wysmażone

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.06.2016 21:21

nie lubimy mięsa surowego w środku wolimy dobrze wysmażone;)

Renata9

Zadanych pytań: 329

12.06.2016 21:44

Też lubię mięso dopieczone, dlatego krwistego nie podaję

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

12.06.2016 22:00

u mnie też musi być dopieczone, wysmażone

mysza75

Zadanych pytań: 96

12.06.2016 22:02

nie lubię takiego krwistego jak każą piec w tv i innych programach musi być wysmażone

KORAL

Zadanych pytań: 20

12.06.2016 22:37

Wszystko wolę dobrze wysmażone , co nie znaczy suche :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak