Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.06.2016 19:19

Moje pytanie może głupie ale z życia wzięte. Jak długo pieczecie lub smażycie polędwicę, filety z kaczki itp - nie chodzi mi o dokładny czas ale o efekt wizualny. Tradycyjne mięso w w/w przypadkach powinno być różowe w środku ale kiedy podaję takie mięso to słyszę od większości domowników, że surowizny jeść nie będą. A jak jest u Was ? Wszyscy jedzą mięso czerwone w środku czy też mają obiekcje ?

Odpowiedzi (31)

halina17

Zadanych pytań: 271

17.06.2016 23:41

Nie lubimy krwistego mięsa .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak