Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.06.2016 19:19

Moje pytanie może głupie ale z życia wzięte. Jak długo pieczecie lub smażycie polędwicę, filety z kaczki itp - nie chodzi mi o dokładny czas ale o efekt wizualny. Tradycyjne mięso w w/w przypadkach powinno być różowe w środku ale kiedy podaję takie mięso to słyszę od większości domowników, że surowizny jeść nie będą. A jak jest u Was ? Wszyscy jedzą mięso czerwone w środku czy też mają obiekcje ?

Odpowiedzi (31)

Monika37

Zadanych pytań: 40

12.06.2016 23:13

Ja też podaję wysmażone, to że powinno być różowe w środku to niekoniecznie jest smaczne, kwestia gustu:)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

13.06.2016 00:24

lubię dobrze wysmażone a nie krwiste

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.06.2016 00:37

Podaję mięso dobrze wysmażone, by nie było w środku różowe, krwiste.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.06.2016 08:34

również lubimy wypieczone mięso

dodi

Zadanych pytań: 256

13.06.2016 08:50

krwistego ni lubimy więc zawsze jest dobrze wypieczone lub wysmażone

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

13.06.2016 09:14

Musi być mocno wypieczone.

Stenka

Zadanych pytań: 467

13.06.2016 09:38

Nigdy nie uważałam, że ma być różowe w środku, chcę, żeby było miękkie i soczyste

JumpAndFly

Zadanych pytań: 0

13.06.2016 09:41

Mąż nie przepada za mięsem różowym w środku, więc trzymam trochę dłużej, ale nie za długo. Mięso ma być soczyste, a nie za mocno wypieczone i suche.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.06.2016 10:01

nie lubimy mięsa nie dopieczonego

Alex_M

Zadanych pytań: 119

13.06.2016 10:21

w domu jemy raczej wysmażone ;) nie zjedliby innego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak