Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.09.2015 22:35

Mroziliście kiedyś botwinkę albo pasteryzowaliście? Przed mrożeniem trzeba ją jakoś blanszować wcześniej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.09.2015 10:33

pokroilam tak jak do zupy i zamroziłam w woreczkach takie porcje akurat na 1 garnek zupy. nie blanszowałam

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

18.09.2015 23:57

Ja mrożę, ale nie blanszuję wcześniej

Ania321

Zadanych pytań: 179

19.09.2015 11:04

Często mrożę botwinkę i nigdy wcześniej nie blanszuję

Odpowiedzi (52)

Benita

Zadanych pytań: 1

17.09.2015 22:41

Zawsze przed mrożeniem blanszuję botwinkę ok. 3 minut

Jumper123

Zadanych pytań: 24

17.09.2015 22:59

nigdy nie mroziłem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.09.2015 23:08

Ja botwinkę robię zawsze w słoiczkach i pasteryzuję

norweska20

Zadanych pytań: 400

17.09.2015 23:31

nie mroziłam jeszcze , ale chętnie poznam wasze zdanie w tym temacie

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

18.09.2015 00:18

ja mrożę i przed blanszuję 3 min

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

18.09.2015 06:09

ja zawsze pasteryzuję w słoikach

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.09.2015 06:11

nie mroziłam, ale podgotowuję i przekładam do słoików i pasteryzuję

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.09.2015 07:07

Ja mam botwinkę zamrożoną już

Konczi

Zadanych pytań: 632

18.09.2015 07:36

mrożę botwinkę i mam zimą pyszną zupkę

adelajda

Zadanych pytań: 234

18.09.2015 08:07

nigdy nie mroziłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak