Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.09.2015 22:35

Mroziliście kiedyś botwinkę albo pasteryzowaliście? Przed mrożeniem trzeba ją jakoś blanszować wcześniej?

Odpowiedzi (52)

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.09.2015 08:09

ja mrożę botwinkę mam kilka woreczków

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

18.09.2015 08:13

ja mrożę bez blanszowania

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.09.2015 08:27

ale nie blanszowałam jej przed mrozeniem ;)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.09.2015 08:38

ja nie mrożę botwinki

Mniam

Zadanych pytań: 87

18.09.2015 08:49

Mroziłam raz, ale wcześniej ją usmażyłam do miękkości.

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

18.09.2015 08:53

mrożę bez wcześniejszego blanszowania

kasiaw

Zadanych pytań: 470

18.09.2015 08:59

nie mrożę ale w słoiczkach pasteryzuję

pestka

Zadanych pytań: 424

18.09.2015 09:12

botwinki nie mroziłam, pasteryzuję w słoikach

Wacław

Zadanych pytań: 1269

18.09.2015 09:21

nie mrozimy botwinki,wolimy świeżą

dom-agi

Zadanych pytań: 2

18.09.2015 09:23

Ja mrożę, nie blanszuję, myje, suszę i wtedy mrożę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak