Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.09.2015 22:35

Mroziliście kiedyś botwinkę albo pasteryzowaliście? Przed mrożeniem trzeba ją jakoś blanszować wcześniej?

Odpowiedzi (52)

Madzai

Zadanych pytań: 7

18.09.2015 12:29

Botwinkę mrożę i nie blanszuję wcześniej, idealna w zimę

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.09.2015 13:22

botwinki przed mrożeniem nie blanszuję

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

18.09.2015 13:52

Nie mroziłam i nie pasteryzowałam botwinki.

paula191919

Zadanych pytań: 54

18.09.2015 14:29

w domu zazwyczaj wkłada się w słoiczki i pasteryzuje.

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

18.09.2015 14:45

Jeśli mrozić to myję dokładnie i kroję sobie. W reklamówkę i do zamrażarki.

Ola1young

Zadanych pytań: 7

18.09.2015 15:31

mrozimy bez blanszowania

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

18.09.2015 16:24

Nigdy nie mroziłam botwinki, ale nie blanszowałabym jej.

gosia1988

Zadanych pytań: 526

18.09.2015 19:38

ja mrożę botwinkę

Renata9

Zadanych pytań: 329

18.09.2015 19:40

Nigdy nie mroziłam botwinki, zawsze wolę zjeść taką na bieżąco

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

18.09.2015 20:05

nigdy nie mroziłam zawsze czekam rok na nią taką świeżutką z ogródka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak