Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.09.2015 22:35

Mroziliście kiedyś botwinkę albo pasteryzowaliście? Przed mrożeniem trzeba ją jakoś blanszować wcześniej?

Odpowiedzi (52)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

18.09.2015 09:25

Botwinkę zawsze zjadałam na bieżąco :)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

18.09.2015 09:27

ja osobiście jeszcze nie mroziłem

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

18.09.2015 09:28

Nie blanszowałam, kroję tylko i mrożę w woreczkach.

Saga123

Zadanych pytań: 0

18.09.2015 09:50

nigdy nie mroziłam

Beatris

Zadanych pytań: 43

18.09.2015 10:10

Zamroziłam surową pokrojoną...

Janina

Zadanych pytań: 159

18.09.2015 10:13

Zamrażam bez blanszowania;)

Klausia

Zadanych pytań: 251

18.09.2015 10:22

W jaki sposób pasteryzujecie skoro się da :D?

Róża1

Zadanych pytań: 7

18.09.2015 11:06

też mrożę botwinkę bez blanszowania :-).

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.09.2015 11:19

nie mroziłam, bo miejsca nie mam, ale na pewno bym ją zblanszowała

paulina2157

Zadanych pytań: 17

18.09.2015 12:24

jak mrożę botwinkę to jej nie blanszuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak