Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

06.12.2014 19:01

Na jaką grubość rozwałkowujecie ciasto na pierniczki? Tak mniej więcej?

Odpowiedzi (38)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.12.2014 09:20

Myślę ,że tak mniej więcej 0,5 -1 cm

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

07.12.2014 10:17

średnio 0,5 do 1 cm

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

07.12.2014 10:38

max do 1cm

Motorek

Zadanych pytań: 1446

07.12.2014 10:42

najlepiej od 0,5-1 cm

AgaS10

Zadanych pytań: 650

07.12.2014 11:36

no ja też tak średnio od 0,5 do 1 cm:)

AgaS10

Zadanych pytań: 650

07.12.2014 11:37

aaaa jeszcze...pierniczki z reguły zaraz po upieczeniu są twarde,włóż je do pojemniczka z połówką jabłka,namiękną i będą pyszne:)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

07.12.2014 11:43

Ja rozwałkowuję na grubość ok. 0,5 cm nie więcej.

izapozdro

Zadanych pytań: 232

07.12.2014 11:51

ostatnio miałam około 3mm, ale stwierdziłam, że lepsze są trochę grubsze

as28

Zadanych pytań: 294

07.12.2014 15:00

do ok 1cm nie więcej

Iwusia

Zadanych pytań: 242

07.12.2014 23:34

ok 0,5-1 cm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak