Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

06.12.2014 19:01

Na jaką grubość rozwałkowujecie ciasto na pierniczki? Tak mniej więcej?

Odpowiedzi (38)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

08.12.2014 13:48

Na choinkę robię takie takie bardzo cienkie i twarde, a do zjedzenia bardziej miękkie.

halina17

Zadanych pytań: 271

08.12.2014 20:28

Ja wałkuję ciasto na pierniczki n pół cm.

Rogalik

Zadanych pytań: 84

08.12.2014 23:36

ja również rozwałkowuję na 0,5 cm

gosia561

Zadanych pytań: 1389

10.12.2014 12:09

ja maksymalnie do 1 cm

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

20.12.2014 13:06

około 4 mm

jasiek

Zadanych pytań: 1346

20.12.2014 13:12

ja zawsze 0,5 cm

Ela15

Zadanych pytań: 1414

28.03.2016 12:09

ja rozwałkowuję na ok 1 cm

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

30.03.2016 17:16

Najlepiej na 0,5 - 0,8 mm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak