Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anemon

Zadanych pytań: 163

12.05.2014 19:13

Piekąc biszkopt w dużej, prostokątnej formie wyścielacie papierem do pieczenia tylko dno formy czy całą formę, czyli dno i boki?

Odpowiedzi (42)

kate.500

Zadanych pytań: 1516

12.05.2014 21:06

nie, tylko smaruje maslem i obsypuje bulka tarta

Czyki

Zadanych pytań: 72

12.05.2014 21:10

Ja wykładam tylko dno formy, boki pozostawiam.

Renata9

Zadanych pytań: 329

12.05.2014 21:11

wykładam papierem do pieczenia całą blaszkę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.05.2014 21:36

ja wykładam dno

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

12.05.2014 21:37

Ja wykładam tylko dno formy.

migotka28

Zadanych pytań: 20

12.05.2014 21:37

ja raczej wykładam cała blaszkę

ada.la

Zadanych pytań: 39

12.05.2014 21:42

ja wykładam papierem dno blachy

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

12.05.2014 21:43

tylko dno, jak większy papier to zakrywa też trochę boki

teresa18

Zadanych pytań: 502

12.05.2014 21:46

biorę arkusz i jak starczy to boki też

Janina

Zadanych pytań: 159

12.05.2014 22:01

Boki blaszki pozostawiam bez papieru i bez smarowania;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak