Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anemon

Zadanych pytań: 163

12.05.2014 19:13

Piekąc biszkopt w dużej, prostokątnej formie wyścielacie papierem do pieczenia tylko dno formy czy całą formę, czyli dno i boki?

Odpowiedzi (42)

dodi

Zadanych pytań: 256

13.05.2014 11:16

wykładam i dno i boki

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.05.2014 12:11

Ja wykładam w zasadzie dno blachy, ale boki delikatnie smaruję olejem.

Habibi

Zadanych pytań: 690

13.05.2014 14:24

Pod biszkopt prawie nigdy nie wykładam blaszek papierem. Jestem przyzwyczajona do tradycyjnej metody - natłuszczenia formy i posypania bułką tartą.

krokus

Zadanych pytań: 145

13.05.2014 19:41

wykladam papierem dno i boki

Ania84

Zadanych pytań: 67

13.05.2014 20:17

ja tylko dno, wycinam sobie na wymiar

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.05.2014 20:33

Wykładam papierem

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

13.05.2014 21:03

ja zawsze wykładam całą blaszkę

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

13.05.2014 22:16

a u mnie, cokolwiek bym nie piekla zawsze wyscielam papierem dno i boki:)

Kasia35

Zadanych pytań: 218

14.05.2014 09:44

zazwyczaj wykładam tylko dno

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

14.05.2014 21:05

dno i boki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak