Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.09.2014 08:46

Powiedzcie mi,czy ziemniaki gotowane ,które mam z 3 dni będą nadawały się na pyzy z mięsem ,czy gotować świeże ?

Odpowiedzi (56)

berys18

Zadanych pytań: 1434

19.09.2014 10:08

wolałabym użyć świeżych:)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

19.09.2014 10:19

ja nie przechowuje ziemniaków, zawsze gotuje świeże

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

19.09.2014 10:21

ja bym ugotowała

ben-ka

Zadanych pytań: 459

19.09.2014 10:27

Wydaje mi się,że 3 dni to trochę długo,ja gotowałabym jednak świeże,

adelajda

Zadanych pytań: 234

19.09.2014 10:46

Ja nigdy tyle czasu nie miałam ziemniaków w lodówce :))

Czyki

Zadanych pytań: 72

19.09.2014 11:01

Ja bym sprawdziła, czy są smaczne :) Jeśli tak to rób pyzy :)

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

19.09.2014 11:17

jednak po 3 dniach ugotowałabym świeże

Mniam

Zadanych pytań: 87

19.09.2014 11:20

3 dni to sporo. Zawsze gotuję dzień wcześniej więcej ziemniaków, ale nie trzymam dłużej. Dobrze zrobiłaś :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

19.09.2014 11:49

Wiele zależy od gatunku ziemniaków oraz ich formy - czy pozostały w całości, czy zostały utłuczone na puree; ja wczoraj wyrzuciłam 3-dniowe, bo zostały w lodówce do sałatki ziemniaczanej i zapomniałam o nich... niestety dostały ciemnych plam, chociaż cały czas stały w lodówce - ja bym nie ryzykowała...

Janina

Zadanych pytań: 159

19.09.2014 11:55

Ja ugotowałabym świeże, bo 3 dni to troszkę za długo;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak