Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.09.2014 08:46

Powiedzcie mi,czy ziemniaki gotowane ,które mam z 3 dni będą nadawały się na pyzy z mięsem ,czy gotować świeże ?

Odpowiedzi (56)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

19.09.2014 13:08

ugotowałabym świeże

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

19.09.2014 13:08

z poprzedniego dnia owszem,ale 3 dni to trochę za długo,ja bym je wyrzuciła

gosia561

Zadanych pytań: 1389

19.09.2014 13:22

trzeba sprawdzić, jak dobrze przechowywane to może są dobre

erym

Zadanych pytań: 24

19.09.2014 13:40

ja tez ugotowalabym swieze tym bardziej, ze pewnie nie zjedlibysmy ich za 1 razem...

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

19.09.2014 13:50

Ja bym zrobiła ze świeżych, choć jak były dobrze przechowane w lodówce to powinny się jeszcze nadawać

as28

Zadanych pytań: 294

19.09.2014 13:53

ja ugotowałabym świeże

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

19.09.2014 14:05

ja też ugotowałbym świeże

Klausia

Zadanych pytań: 251

19.09.2014 14:14

Zależy od warunków przechowywania czasami na drugi dzień potrafią być już ślimate, a czasami nic im nie jest. Trzeba spróbować :)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

19.09.2014 14:14

gotujemy zawsze ziemniaki swieże

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

19.09.2014 14:57

trzymam zawsze w lodówce jeśli mi zostają i robię z nich kopytka do pyzów gotowałabym świeże

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak