Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.09.2014 08:46

Powiedzcie mi,czy ziemniaki gotowane ,które mam z 3 dni będą nadawały się na pyzy z mięsem ,czy gotować świeże ?

Odpowiedzi (56)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

19.09.2014 20:16

ja bym ugotowała świeże, bo trzy dni to trochę długo

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

19.09.2014 20:45

Ja bym ugotowała świeże

karolina1869

Zadanych pytań: 594

19.09.2014 21:25

3 dni to dla mnie za długo,

Gracer

Zadanych pytań: 124

19.09.2014 21:30

dla mnie to też za długo, maximum na drugi dzień coś robię z wczorajszych

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.09.2014 23:00

Zgotuj nowe ziemniaki, ze względu na ich niski koszt i nie szkoda ich za bardzo wyrzucić.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

19.09.2014 23:35

ja bym ugotowała jednak dla pewności świeże

Ewelina1991

Zadanych pytań: 0

20.09.2014 08:12

ja ugotowałabym świeże ;)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

20.09.2014 08:32

ja bym ugotowała świeże

monikalangier

Zadanych pytań: 0

20.09.2014 08:34

3 dni to trochę za długo

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

20.09.2014 11:59

na drugi dzień jest jeszcze ok po 3 dniach ziemniaki już brzydko pachną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak