Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.09.2014 08:46

Powiedzcie mi,czy ziemniaki gotowane ,które mam z 3 dni będą nadawały się na pyzy z mięsem ,czy gotować świeże ?

Odpowiedzi (56)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

19.09.2014 15:06

ja bym ugotowała świeże

Seba

Zadanych pytań: 1313

19.09.2014 15:32

nie trzymam tak długo ziemniaków, zawsze gotuję świeże

noninka77

Zadanych pytań: 33

19.09.2014 15:44

Też bym ugotowała świeże :)

molanka

Zadanych pytań: 14

19.09.2014 15:54

nawet jeśli byłyby jeszcze jadalne, to ze świeżych potrawa będzie smaczniejsza

ada.la

Zadanych pytań: 39

19.09.2014 16:42

zdecydowanie ugotuj nowe

ppaulina

Zadanych pytań: 22

19.09.2014 16:58

WYDAJE MI SIE ŻE TROCHE ZA DŁUGO, LEPIEJ UGOTOWAC ŚWIEŻE

Helena63

Zadanych pytań: 14

19.09.2014 16:59

ze dwa dni to jeszcze ale jak trzy to bałabym się jeść takie ziemniaki

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

19.09.2014 17:28

ja bym nie ryzykowała, ugotuj świeże

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

19.09.2014 18:36

jak były w lodówce to jeszcze można je wykorzystać, a jak nie to są do wyrzucenia

irenka

Zadanych pytań: 888

19.09.2014 19:46

lepiej ugotuj świeże

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak