Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

18.06.2015 12:13

Przygotowując rybę w occie panierujecie ją przed smażeniem ? Jeśli tak to w czym: mące czy w bułce również ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

18.06.2015 21:59

Najczęściej w bułce tartej

Motorek

Zadanych pytań: 1446

19.06.2015 07:06

ja panieruję w jajku i bułce tartej

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

18.06.2015 13:31

Ja panieruję w jajku i bułce tartej.

Odpowiedzi (43)

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.06.2015 12:19

panieruję w mące pszennej

molanka

Zadanych pytań: 14

18.06.2015 12:42

tylko w mące

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.06.2015 12:44

panierowałam w mące

Konczi

Zadanych pytań: 632

18.06.2015 13:09

również panieruję w mące

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

18.06.2015 13:33

Mieszam mąkę z tartą bułką i w takiej mieszance zawsze panieruję rybę przed umieszeniem jej w occie.

adelajda

Zadanych pytań: 234

18.06.2015 13:46

Różnie, w samej mące a czasami w tartej bułce

Ola1young

Zadanych pytań: 7

18.06.2015 14:03

w bułce tartej,taką lubimy

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

18.06.2015 14:25

obtaczam w jajku i mące

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.06.2015 14:25

panieruję tylko w mące

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.06.2015 14:33

ja panieruję tylko w mące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak