Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

18.06.2015 12:13

Przygotowując rybę w occie panierujecie ją przed smażeniem ? Jeśli tak to w czym: mące czy w bułce również ?

Odpowiedzi (43)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

19.06.2015 07:58

ja tylko w mące

bertpvd

Zadanych pytań: 19

19.06.2015 09:55

daję do mąki :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

19.06.2015 10:14

panieruję w mące rybę przed smażeniem do octu

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

19.06.2015 10:30

tylko w mące,wtedy ryba z octu wygląda jak w cieście

inka2012

Zadanych pytań: 3

19.06.2015 10:35

panieruję w mące

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

19.06.2015 10:39

Panieruję w mące

Wacław

Zadanych pytań: 1269

19.06.2015 10:43

w bułce tartej

magda1976

Zadanych pytań: 1

19.06.2015 11:58

Nie robiłam nigdy ryby w occie :(

Mniam

Zadanych pytań: 87

19.06.2015 11:58

Kiedyś panierowałam w bułce, ale teraz wolę pieczoną rybę. Wtedy panierka nie jest potrzebna :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

19.06.2015 12:01

panieruję w mące :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak