Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

18.06.2015 12:13

Przygotowując rybę w occie panierujecie ją przed smażeniem ? Jeśli tak to w czym: mące czy w bułce również ?

Odpowiedzi (43)

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

18.06.2015 18:36

panieruję w mące albo bez niczego. zalezy od ryby

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

18.06.2015 19:37

w bułce tartej i mące

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.06.2015 20:02

Najczęściej panieruję w bułce tartej i mące

pestka

Zadanych pytań: 424

18.06.2015 20:10

najczęściej przygotowuję w mące

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.06.2015 20:32

Zależy jaka to ryba czasami w panierce z jajka i bułki tartej a czasami tylko w mące;)

Gracer

Zadanych pytań: 124

18.06.2015 20:52

w mące pszennej

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

18.06.2015 23:03

panieruję w jajku i bułce tartej wymieszanej z maką

gosia1988

Zadanych pytań: 526

18.06.2015 23:28

ja panieruję w mące

Iwusia

Zadanych pytań: 242

18.06.2015 23:56

panierowałam w mące

Damiano

Zadanych pytań: 0

19.06.2015 07:15

najczęściej panieruję w mące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak