Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

18.06.2015 12:13

Przygotowując rybę w occie panierujecie ją przed smażeniem ? Jeśli tak to w czym: mące czy w bułce również ?

Odpowiedzi (43)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

18.06.2015 14:37

obtaczam w mące, dopiero smażę

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.06.2015 14:55

Jeżeli to ma być ryba o długim okresie do spożycia, zamarynowana w słoikach, to smażę tylko w mące, w innym przypadku np. do ryby po japońsku z warzywami panieruję w bułce tartej lub mące ziemniaczanej.

irenka

Zadanych pytań: 888

18.06.2015 15:00

panieruję w mące pszennej

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

18.06.2015 15:20

jeśli robię w zalewie octowej to tylko w mące

Janina

Zadanych pytań: 159

18.06.2015 16:15

Panieruję w mące;)

Habibi

Zadanych pytań: 690

18.06.2015 17:18

Panieruję w mące lub bułce tartej.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

18.06.2015 17:23

Panieruję rybę w occie w jajku i w bułce tartej.

Benita

Zadanych pytań: 1

18.06.2015 17:33

Zawsze panieruję w bułce tartej.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

18.06.2015 18:13

Wszystko zależy od tego jaka to ryba i jak będzie przyrządzona,czasem tylko obtoczona w mące a czasem w jajku i w bułce:)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

18.06.2015 18:34

Różnie, zazwyczaj jednak w mące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak