Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

11.11.2013 19:52

Przygotowując smażoną rybę robicie ją w panierce z mąki czy z bułki?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.11.2013 19:55

najczęściej w mące w bułce rzadko bo wydaje mi się że taka panierka pije więcej tłuszczu

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.11.2013 19:56

częściej z mąki, ale w bułce też lubimy

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

11.11.2013 19:53

ja robię w panierce z mąki

Odpowiedzi (40)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

11.11.2013 19:55

Panieruję zawsze w mące :)

idealme

Zadanych pytań: 62

11.11.2013 19:57

z mąki zawsze :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.11.2013 20:03

zawsze z bułki

bog.sa

Zadanych pytań: 7

11.11.2013 20:07

jeżeli smażę filet to w mące lub bułce, różnie. Jeżeli ryba w całości to saute, tylko sól, pieprz i zioła

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.11.2013 20:16

wolę panierkę z bułki i tak robię

Konczi

Zadanych pytań: 632

11.11.2013 20:20

zależy na co ochota przyjdzie lubię taką i taką panierkę

gosia1988

Zadanych pytań: 526

11.11.2013 20:24

najczęściej z mąki

migotka28

Zadanych pytań: 20

11.11.2013 20:37

rybę wolę w panierce z mąki

Janina

Zadanych pytań: 159

11.11.2013 20:42

Najczęściej robię cieście i bułce;)

Karolcia12

Zadanych pytań: 585

11.11.2013 20:44

zawsze z mąki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak