Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

11.11.2013 19:52

Przygotowując smażoną rybę robicie ją w panierce z mąki czy z bułki?

Odpowiedzi (40)

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

11.11.2013 20:49

po wypatroszeniu i umyciu obsypuję vegetą i układam w misce przekładając plastrami cebuli, taką zostawiam na noc w lodówce, przed smażeniem posypuje jeszcze pieprzem cytrynowym, obtaczam w mące i na gorący olej - super rybka :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

11.11.2013 20:50

ja panieruję w bułce

Róża1

Zadanych pytań: 7

11.11.2013 20:54

ja zawsze w mące:-)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.11.2013 20:58

różnie. czasem w mące, czasem w bulce

paulina2157

Zadanych pytań: 17

11.11.2013 21:04

ja mąkę mieszam razem z bułką, i w takiej panierce smażę

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

11.11.2013 21:06

najczęściej w mące

usmiech

Zadanych pytań: 693

11.11.2013 21:07

robię w mące

maciek7

Zadanych pytań: 148

11.11.2013 21:08

z mąki i bułki tartej

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.11.2013 21:10

z bułki tartej

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.11.2013 21:11

czasami panierka z mąki, czasami bez panierki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak