Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

11.11.2013 19:52

Przygotowując smażoną rybę robicie ją w panierce z mąki czy z bułki?

Odpowiedzi (40)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

11.11.2013 21:42

częściej panieruję w bułce ale w mące też mi się zdarzyło panierować rybę

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

11.11.2013 23:12

wolę panierkę z bułki

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

11.11.2013 23:55

zazwyczaj robię w bułce tartej

Magda60

Zadanych pytań: 1158

12.11.2013 00:15

a ja ostatnio probowalam bez panierki na samym masełku i była tez pyszna

Anitapaj

Zadanych pytań: 194

12.11.2013 00:39

Rybę w panierce najczęściej robię

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

12.11.2013 06:08

zazwyczaj w mące

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

12.11.2013 08:20

robię:mąka , jajko , bułka

Magula

Zadanych pytań: 556

12.11.2013 08:22

bardzo róznie

ben-ka

Zadanych pytań: 459

12.11.2013 10:10

Jeżeli ma to być ryba do drugiego dania,to smażę w panierce ale jak robię do marynaty,to najczęściej smażę tylko w samej mące.

joanna__s

Zadanych pytań: 4

12.11.2013 13:28

Ja robię w mące, a moja mama robi z bułki tartej. Obie wersje są dobre.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak