Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

11.11.2013 19:52

Przygotowując smażoną rybę robicie ją w panierce z mąki czy z bułki?

Odpowiedzi (40)

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

11.11.2013 21:13

robię z bułki tartej ;)

Monika58

Zadanych pytań: 299

11.11.2013 21:13

przeważnie i trochę mąki i bułki mieszam

Ela_K

Zadanych pytań: 13

11.11.2013 21:16

różnie wszystko zależy na co mamy smak

Betka

Zadanych pytań: 668

11.11.2013 21:16

raczej w bułce

Andysz

Zadanych pytań: 649

11.11.2013 21:18

w panierce robię

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

11.11.2013 21:20

wolę w bułce, ale często maczam ją w mące, jajku a na końcu w bułce

wlicka

Zadanych pytań: 57

11.11.2013 21:22

różnie najczęściej jest to panierka

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.11.2013 21:22

tylko w mące

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.11.2013 21:23

Ja robię w panierce z bułki

Stenka

Zadanych pytań: 467

11.11.2013 21:30

robię w jajku i panierce z bułki tak jak kotlety

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak